FANDOM

1,927,806 Pages

StarIconGreen
LangIcon
​Surate Wanita

This song is by Koes Plus and appears on the album Pop Jawa Vol. 3 (1975).

Wis tau tampa suraté wanita
Isiné rada dawa
Barêng tak waca, surasané trêsno
Kabèh dikandhakno kanthi nyata

Atiku nêlongso aku ora ngira
Kok ono wanita gêlêm karo aku

Opo cah aku, pawakanku lugu
Patrapku rada kaku
Tak pikir-pikir pancèn rada lucu
Lha wong durung naté ‘dho kêtêmu

Atiku nêlongso aku ora ngira
Kok ono wanita gêlêm karo aku

Opo cah aku, pawakanku lugu
Patrapku rada kaku
Tak pikir-pikir pancèn rada lucu
Lha wong durung naté ‘dho kêtêmu

Written by:

Yon Koeswoyo