FANDOM

2,000,369 Pages

Nemoj noḱva da me budiš
Ako misliš da si odiš
Nemoj noḱva da me budiš
Pušti me da sonuvam
Pod edno svetlo temno plavo
Kade angeli mi peat
A tvoite mali kosi oči mene mi se smeat
Jas bev medno cveke tvoe
Ti dadov se što beše moe
Seto dobro, seto lošo, seto grdo i ubavo

Kako Azija e golema želbata
Jas tebe noḱva da ti kažam kolku dzvezdi guškam jas
Azija e golema, no pogolema e mislata na tebe
Što me gori, a nitu edna rana ne ostava

Te molam nemoj da se grižiš
Što od mene ti si odiš
I taka možebi e dobro, podobro od predocna
Ḱe bidam večno cveḱe tvoe
Ke zbrišam se što ne e moe
Seto lošo, seto grdo, seto neubavo

Romanized PencilEdit

Nemoj noḱva da me budiš
Ako misliš da si odiš
Nemoj noḱva da me budiš
Pušti me da sonuvam
Pod edno svetlo temno plavo
Kade angeli mi peat
A tvoite mali kosi oči mene mi se smeat
Jas bev medno cveke tvoe
Ti dadov se što beše moe
Seto dobro, seto lošo, seto grdo i ubavo

Kako Azija e golema želbata
Jas tebe noḱva da ti kažam kolku dzvezdi guškam jas
Azija e golema, no pogolema e mislata na tebe
Što me gori, a nitu edna rana ne ostava

Te molam nemoj da se grižiš
Što od mene ti si odiš
I taka možebi e dobro, podobro od predocna
Ḱe bidam večno cveḱe tvoe
Ke zbrišam se što ne e moe
Seto lošo, seto grdo, seto neubavo

Original (Macedonian) PencilEdit

Немој ноќва да ме будиш
Ако мислиш да си одиш
Немој ноќва да ме будиш
Пушти ме да сонувам
Под едно светло темно плаво
Каде ангели ми пеат
А твоите мали коси очи мене ми се смеат
Јас бев медно цвеке твое
Ти дадов се што беше мое
Сето добро, сето лошо, сето грдо и убаво

Како Азија е голема желбата
Јас тебе ноќва да ти кажам колку ѕвезди гушкам јас
Азија е голема, но поголема е мислата на тебе
Што ме гори, а ниту една рана не остава

Те молам немој да се грижиш
Што од мене ти си одиш
И така можеби е добро, подобро од предоцна
Ќе бидам вечно цвеќе твое
Ке збришам се што не е мое
Сето лошо, сето грдо, сето неубаво