FANDOM

1,999,091 Pages

Vo oči sega gledaj me
Ne sum gubitnik ti znaj
Ne se predavam do kraj
Nema raǵanje bez paǵanje

Otvori duša priznaj mi
Što sme sega jas i ti
Pola moe vo tebe
A pola tvoe spie vo mene

Ajde sega gušni me do nebo digni me

Crno i belo e se
Edna vistina i edna laga
Iako zaedno sme
Jas biram sreḱa ti biraš taga

Crno i belo e se
Dobro i lošo ništo ne gi deli
Daj sega nasmevni se
Denot me vodi vo noḱi beli

Vo oči sega gledaj me
Tamu ti ḱe najdeš se
Ajde predaj se do kraj
Za novo raǵanje, so mene

Otvori duša priznaj mi
Što sme sega jas i ti
Pola moe vo tebe
A pola tvoe spie vo mene

Ajde sega gušni me do nebo digni me

Crno i belo e se
Edna vistina i edna laga
Iako zaedno sme
Jas biram sreḱa ti biraš taga

Crno i belo e se
Dobro i lošo ništo ne gi deli
Daj sega nasmevni se
Denot me vodi vo noḱi beli

Crno i belo e se
Edna vistina i edna laga
Iako zaedno sme
Jas biram sreḱa ti biraš taga

Crno i belo e se
Dobro i lošo ništo ne gi deli
Daj sega nasmevni se
Denot me vodi vo noḱi beli

Crno i belo e se

Romanized PencilEdit

Vo oči sega gledaj me
Ne sum gubitnik ti znaj
Ne se predavam do kraj
Nema raǵanje bez paǵanje

Otvori duša priznaj mi
Što sme sega jas i ti
Pola moe vo tebe
A pola tvoe spie vo mene

Ajde sega gušni me do nebo digni me

Crno i belo e se
Edna vistina i edna laga
Iako zaedno sme
Jas biram sreḱa ti biraš taga

Crno i belo e se
Dobro i lošo ništo ne gi deli
Daj sega nasmevni se
Denot me vodi vo noḱi beli

Vo oči sega gledaj me
Tamu ti ḱe najdeš se
Ajde predaj se do kraj
Za novo raǵanje, so mene

Otvori duša priznaj mi
Što sme sega jas i ti
Pola moe vo tebe
A pola tvoe spie vo mene

Ajde sega gušni me do nebo digni me

Crno i belo e se
Edna vistina i edna laga
Iako zaedno sme
Jas biram sreḱa ti biraš taga

Crno i belo e se
Dobro i lošo ništo ne gi deli
Daj sega nasmevni se
Denot me vodi vo noḱi beli

Crno i belo e se
Edna vistina i edna laga
Iako zaedno sme
Jas biram sreḱa ti biraš taga

Crno i belo e se
Dobro i lošo ništo ne gi deli
Daj sega nasmevni se
Denot me vodi vo noḱi beli

Crno i belo e se

Original (Macedonian) PencilEdit

Во очи сега гледај ме
Не сум губитник ти знај
Не се предавам до крај
Нема раѓање без паѓање

Отвори душа признај ми
Што сме сега јас и ти
Пола мое во тебе
А пола твое спие во мене

Ајде сега гушни ме до небо дигни ме

Црно и бело е се
Една вистина и една лага
Иако заедно сме
Јас бирам среќа ти бираш тага

Црно и бело е се
Добро и лошо ништо не ги дели
Дај сега насмевни се
Денот ме води во ноќи бели

Во очи сега гледај ме
Таму ти ќе најдеш се
Ајде предај се до крај
За ново раѓање, со мене

Отвори душа признај ми
Што сме сега јас и ти
Пола мое во тебе
А пола твое спие во мене

Ајде сега гушни ме до небо дигни ме

Црно и бело е се
Една вистина и една лага
Иако заедно сме
Јас бирам среќа ти бираш тага

Црно и бело е се
Добро и лошо ништо не ги дели
Дај сега насмевни се
Денот ме води во ноќи бели

Црно и бело е се
Една вистина и една лага
Иако заедно сме
Јас бирам среќа ти бираш тага

Црно и бело е се
Добро и лошо ништо не ги дели
Дај сега насмевни се
Денот ме води во ноќи бели

Црно и бело е се