Fandom

LyricWiki

JVG:Erkkaa Lapaan Lyrics

Redirected from Jare & VilleGalle:Erkkaa Lapaan

1,900,011pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
StarIconGreen
LangIcon
Erkkaa Lapaan

This song is by JVG.

Se kaikki alkoi Ibizalla, vaaleanpunaisen laserheittimen alla/
Eksoottinen rytmi otti meistä vallan/
Sinä olit niin vapaa/
Kaadoin sut puunjuurella/
Kaikki on täydellistä luulemme/
Kunnes etäältä huudon kuulemme/
Erkkaa lapaan!

VilleGalle heittää erkat lapaan, mä vaan petaan niinku mä makaan, muija sano et se käyttää pillereit, lääkärireissut on yksin thrillereit, Ihan kuin kalsareis ois pippurii, män sä oot kävelevä tippuri, ei viä kakaroita, turhaa haparoida, mielummin koomas ku kondyloomas.

Sataa sataa ropisee, spede maamin inee, jos et paa erkkaa lapaa, penskat kantaa sun sukunimee, Kädet vakaan erkkaa koko stagaa en pelkkää lapaa, jos paat sukkakoriin pääset moikkaa tykkitohtorii.

Valoa tupaan, kun on tuloa vapaa, Erkki erkkaa lapaan, Erkki erkkaa lapaan. Valoa tupaan, kun on tuloa vapaa, Erkki erkkaa lapaan, Erkki erkkaa lapaan.

Anna poikien leuhkailla, aina pientä Haakana-lisää. Joku muka ampu laakana sisään, tol et tuu saamaan ikään, Hei, mitä mä meuhkaan? Nyt ne varmaa jonai paappana pitää. En ees seukkaa. Nyt nuorempaa sisään

Tää on mailapelii, mä tuun vaihdost kehiin. Laitat erkat lapaan, kun viet vaimos petiin. Jos unohtuu käy moikkaa terkkarii, Erkkaa lapaan, tää menee telkkariin. Se et ei kiinnosta, ei tee sust gangstaa, teippaa staga ellet hakkaa handuu, homma haltuun, talteen ei oo helpompi ottaa ku antaa se on totta ku varmaa.

En oo faija, vaik naisten vartalo ois kaunis ku Malminkartano, Eikä välii lokaatiolla erkkaa lapaan heavyrotaatiolla. En oo faija, vaik naisten vartalo ois kaunis ku Malminkartano, Eikä välii lokaatiolla erkkaa lapaan heavyrotaatiolla.

Valoa tupaan, kun on tuloa vapaa, Erkki erkkaa lapaan, Erkki erkkaa lapaan. Valoa tupaan, kun on tuloa vapaa, Erkki erkkaa lapaan, Erkki erkkaa lapaan.

Erkkaa lapaan!

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.