FANDOM

1,940,406 Pages

StarIconGreen
LangIcon
Соба за тага (Soba za taga)

This song is by Jana Burčeska.

Сега, се одлучив така
А уште тебе те сакам
По една минута бурна
Ти мојот живот го урна

А мракот боли ко лага
И не знам зошто да станам
Зар таа соба за тага
Гледа на западна страна

Помеѓу врати и прозорци
На кревет спомени лежат
Тука се моите чекори
Но како олово тежат
Од мене што и да бараш
Јас сум на адреса стара

Помеѓу врати и прозорци
На кревет спомени лежат
Тука се моите чекори но како олово тежат

Моја си замка паднав и спијам
Сите си мислат дека се кријам
Нема да пројде само од себе
Сè ме боли после тебе

Моја си замка паднав и спијам
Сите си мислат дека се кријам
Нема да пројде само од себе
Сè ме боли после тебе

Тука од луѓето бегам
А, ништо твое јас немам
Бар твоја сенка да видам
Во твојот шепот да бидам

А мракот боли ко лага
И не знам зошто да станам
Зар таа соба за тага
Гледа на западна страна

Помеѓу врати и прозорци
На кревет спомени лежат тука се
Оите чекори но како олово тежат

Моја си замка паднав и спијам
Сите си мислат дека се кријам
Нема да пројде само од себе
Сè ме боли после тебе

Зар таа соба за тага
Гледа на западна страна

Помеѓу врати и прозорци

External links