FANDOM

1,954,030 Pages

StarIconGreen
LangIcon
Me veten

This song is by Eneda Tarifa.

Watch video at YouTube
Nuk jam vetëm
Dhe pse ty s'të kam
Nuk jam vetë e di
Jo nuk di të qaj
Ti nuk je më këtu
Të shohësh sytë e mi
Nuk jam vetëm jo

Nuk je vetëm
Gjithmonë do t'jem pranë
Të jap jetë e di
Dhe pse jetë nuk kam
Se fryma më mbaron
Oh, për ty
Për ne të dy

Dhe them me vete:
"Ku je? Ku je?" - ky shpirt thërret
Atje, atje nuk ka më jetë
E di, e di nuk je më ti ai që vjen
Nuk je...

Nuk je vetëm
Gjithmonë do t'jem pranë
Të jap jetë e di
Dhe pse jetë nuk kam
Se fryma më mbaron
Oh, për ty
Për ne të dy

Dhe them me vete:
"Ku je? Ku je?" - ky shpirt thërret
Atje, atje nuk ka më jetë
E di, e di nuk je më ti ai që vjen
Nuk je...

External links