FANDOM

1,998,910 Pages

StarIconGreen
LangIcon
Vildanden - En Pandemisk Tolkning

This song is by Black Debbath and appears on the album Naar vi døde rocker (2006).

Hvordan kunne Ibsen vite at det nettopp i vår tid, i det året han har sitt jubileum, skulle bryte ut en pandemi. At den stakkars ville anden, som ingen har tillagt noen funksjon er et symbol for menneskehetens undergang, et åpenbart dommedagsikon.

Det går opp for oss nå at Ibsen sin villand var første and ut i fugleinfluensaen. Ibsen forutså at et virus ville komme, ta oss av dage, og innen Ibsenårets slutt skal våre dager være omme, i følge vår analyse, vår pandemiske tolkning av Ibsen sin "Vilanden".

Familien til Hjalmar Ekdal bor på et loft blandt fjærkre og kaniner. Har daglig omgang med and og høner, og er svært utsatt for virus og bakterier. Gorsserns sønn Gregers prøver så å få Hjalmars datter til å forstå at for å hindre en spredning nå, må skyte sin elskede villand nå. Men i stede tar hun livet av seg selv, nå er det ingen vei tilbake. Jævlen stakk av [...] falt/fat

Ja, det går opp for oss nå at Ibsen sin villand var første and ut i fugleinfluensaen. Ibsen forutså at et virus skulle komme, ta oss av dage, og innen Ibsenårets slutt skal våre dager være omme (Ja fy fela!).

Ja, det går opp for oss nå at Ibsen sin villand var første and ut i fugleinfluensaen. Ibsen forutså at et virus skulle komme, ta oss av dage, og innen utgangen av '06 skal våre dager være omme. I følge vår analyse, vår pandemiske tolkning, av Ibsen sin "Vilanden" (ooooh).

External links