FANDOM

1,998,834 Pages

StarIconGreen
LangIcon
Datidas Black Debbath

This song is by Black Debbath and appears on the album Naar vi døde rocker (2006).

Du lurer på hva linken er mellom Ibsen og Black Debbath, baby, åffår vi synger om han? Du har kanskje hørt at Ibsen var en blauting, smukka, men det er feil, han var ram. Ibsen var provoserende (Han elsket å sloss!) Han tok parti for de svake (Akkurat som oss!) Ibsen var kompromissløs, han var en rebell Belyste samtidas snusk og holdt dommedag over seg selv

(Henrik Ibsen) Han var vittig og velformulert, hver eneste replikk satt! (Henrik Ibsen) Hele verden var imponert, han var datidas Black Debbath!

Men dette er langt fra alt jeg har å by på, feita, det er mye mer du ikke veit. Ibsen var langt fra noen småborgerlig frossen tørrpinn, han var ildfull, potent og heit. Og hva var kjapp i replikken (Det er vi óg!) Han var en kløpper med damene (Ibsen var rå!) Ibsen var karismatisk, og det er ljug at han var tjukk! Han hadde en rå, dyrisk sjarme og et digert beist av en kukk!

(Henrik Ibsen) Alle gutta synes han var tøff, og vi kvinnfolka ble betatt. (Henrik Ibsen) Han var refser, bohem og rebell, han var datidas svar på selveste Black Debbath (Gi meg soloen, Lars)

(Henrik Ibsen) Han var tusen år foran sin tid, største kunstneren Norge har sett! (Henrik Ibsen) Alt han tok i ble til gull, han var datidas Black Debbath!

Han hadde språket språket i sin makt. Han forførte mangt en tjei. Han hadde langt og frodig skjegg, han var datidas svar på ... meg!

External links