FANDOM

1,999,622 Pages

StarIconGreen
LangIcon
Порака (Poraka)

This song is by Калиопи and appears on the album Порака (2010).

Дал да бидам твоја постела
Нежна, мека, бела, свилена
Дал да бидам твоја посебна
Тивка мелодиjа

Дал да бидам среќа голема
Никогаш од тага допрена
Ил да бидам твоја пустина
Таму ти да најдеш мир

Еј, моја љубов ти
Колку ли денови се минати
Со љубов и мед, отров и лед
Но не ми е страв, не, не

Дал да бидам река немирна
Или само пуста обала
Ил да бидам твоја пустина
Таму ти да најдеш мир

Еј, моја љубов ти
Колку ли денови се минати
Со љубов и мед, отров и лед
Но не ми е страв, не, не

Еј, моја љубов ти
Колку ли само денови се минати
Со љубов и мед, отров и лед
Но не ми е страв, не, не

External links