FANDOM

1,999,378 Pages

Ne prašuvaj me te molam
Nema ništo da ti zboram
Se ḱe ostavam zad mene
Nemam koj što da mi zeme
Na sekoj nemil spomen
Zaboraviv bez problem
A pred se najmnogu na nas
Od ova mesto, poturni me
I daj mi da izbegam odovde
Ovdeka nema mesto za mene

I ako možeš da mi prostiš
Što sum surova i odam
Što podaleku od sebe
Bez da zemam del od tebe
Sfati deka seto ova
E samo, mala sitna borba za opstanok vo raj
A,ako nema mesto znaj
Ova nema da bide kraj
Ova e početok

Zaboravi
Jas nemam sila da te lažam
Nitu nešto da ti kažam
Zaboravi, na se
Zaboravi
A jas samo boga molam
Da mi prostiš se za što ḱe storam
A ne e lesno, ne, da zaboraviš

I kolku pati samo molev
Da me nema i se borev
Bez svetlina i boi
A tolku sakav da se moi
Samo edno imav v raka
Mojta verba mnogu jaka
Od nea započna se
Ako me sakaš veruvaj mi
Ako si odam, posakaj mi
Se moe dobro i sreḱen pat

Zaboravi
Jas nemam sila da te lažam
Nitu nešto da ti kažam
Zaboravi, na se
Zaboravi
A jas samo boga molam
Da mi prostiš se za što ḱe storam
A ne e lesno, ne, da zaboraviš

Romanized PencilEdit

Ne prašuvaj me te molam
Nema ništo da ti zboram
Se ḱe ostavam zad mene
Nemam koj što da mi zeme
Na sekoj nemil spomen
Zaboraviv bez problem
A pred se najmnogu na nas
Od ova mesto, poturni me
I daj mi da izbegam odovde
Ovdeka nema mesto za mene

I ako možeš da mi prostiš
Što sum surova i odam
Što podaleku od sebe
Bez da zemam del od tebe
Sfati deka seto ova
E samo, mala sitna borba za opstanok vo raj
A,ako nema mesto znaj
Ova nema da bide kraj
Ova e početok

Zaboravi
Jas nemam sila da te lažam
Nitu nešto da ti kažam
Zaboravi, na se
Zaboravi
A jas samo boga molam
Da mi prostiš se za što ḱe storam
A ne e lesno, ne, da zaboraviš

I kolku pati samo molev
Da me nema i se borev
Bez svetlina i boi
A tolku sakav da se moi
Samo edno imav v raka
Mojta verba mnogu jaka
Od nea započna se
Ako me sakaš veruvaj mi
Ako si odam, posakaj mi
Se moe dobro i sreḱen pat

Zaboravi
Jas nemam sila da te lažam
Nitu nešto da ti kažam
Zaboravi, na se
Zaboravi
A jas samo boga molam
Da mi prostiš se za što ḱe storam
A ne e lesno, ne, da zaboraviš

Original (Macedonian) PencilEdit

Не прашувај ме те молам
Нема ништо да ти зборам
Сe ќе оставам зад мене
Немам кој што да ми земе
На секој немил спомен
Заборавив без проблем
А пред се најмногу на нас
Од ова место, потурни ме
И дај ми да избегам одовде
Овдека нема место за мене

И ако можеш да ми простиш
Што сум сурова и одам
Што подалеку од себе
Без да земам дел од тебе
Сфати дека сето ова
Е само, мала ситна борба за опстанок во рај
А,ако нема место знај
Ова нема да биде крај
Ова е почеток

Заборави
Јас немам сила да те лажам
Ниту нешто да ти кажам
Заборави, на сe
Заборави
А јас само бога молам
Да ми простиш сe за што ќе сторам
А не е лесно, не, да заборавиш

И колку пати само молев
Да ме нема и се борев
Без светлина и бои
А толку сакав да се мои
Само едно имав в рака
Мојта верба многу јака
Од неа започна сe
Ако ме сакаш верувај ми
Ако си одам, посакај ми
Сe мое добро и среќен пат

Заборави
Јас немам сила да те лажам
Ниту нешто да ти кажам
Заборави, на сe
Заборави
А јас само бога молам
Да ми простиш сe за што ќе сторам
А не е лесно, не, да заборавиш