FANDOM

1,999,033 Pages

StarIconGreen
LangIcon
Засекогаш (Zasekogaš)

This song is by Калиопи and appears on the album Порака (2010).

Не успеав јас
Се да ти кажам
Сега можам само
Да ти напишам
И секој мој збор од мене до тебе
Ќе ја допре силно и тишината
Кога сето твое е во љубовта

Засекогаш знам ќе памтам јас се од твојте очи
Ќе сочувам топли насмевки твој, ко златни ноќи
Засекогаш знај со секој твој траг, горе меѓу sвездите
Ќе знам, тоа твојот глас е како во ноќ без месечина

Гледаш ли колку
Се молам за тебе
Да си ти еднаш бар
Тука крај мене
И секоја мисла од мене до тебе
Ќе ја допре силно и тишината
Кога сето твое е во љубовта

Засекогаш знам ќе памтам јас се од твојте очи
Ќе сочувам топли насмевки твој, ко златни ноќи
Засекогаш знај со секој твој траг, горе меѓу sвездите
Ќе знам, тоа твојот глас е како во ноќ без месечина

External links