FANDOM

1,999,575 Pages

Dam dari dam dari dari dari dam dari...

Ništo nikomu ne vetuvam
Jas sum samo voz što vozi
Bez da se zapira, bez kraj
Gledam prazni stanici
So bledi senki što si odat
Nekade ko slepi patnici

Dali da ti kažam, kolku iskreno jas te lažam
Deka seedno mi e
Dali imaš sila, da bideš ona što sum bila
Vo mojot svet na dari dari dam

Ništo ne e kako porano
Nitu dobro, nitu lošo
Nema ramki za nitu eden grev
Sepak kade što se umira
Se raǵa vednaš nova iskra
Za mojot večen pat za dari dam

Dali da ti kažam, kolku iskreno jas te lažam
Deka seedno mi e
Dali imaš sila, da bideš ona što sum bila
Vo mojot svet na dari dari dam

Romanized PencilEdit

Dam dari dam dari dari dari dam dari...

Ništo nikomu ne vetuvam
Jas sum samo voz što vozi
Bez da se zapira, bez kraj
Gledam prazni stanici
So bledi senki što si odat
Nekade ko slepi patnici

Dali da ti kažam, kolku iskreno jas te lažam
Deka seedno mi e
Dali imaš sila, da bideš ona što sum bila
Vo mojot svet na dari dari dam

Ništo ne e kako porano
Nitu dobro, nitu lošo
Nema ramki za nitu eden grev
Sepak kade što se umira
Se raǵa vednaš nova iskra
Za mojot večen pat za dari dam

Dali da ti kažam, kolku iskreno jas te lažam
Deka seedno mi e
Dali imaš sila, da bideš ona što sum bila
Vo mojot svet na dari dari dam

Original (Macedonian) PencilEdit

Дам дари дам дари дари дари дам дари...

Ништо никому не ветувам
Јас сум само воз што вози
Без да се запира, без крај
Гледам празни станици
Со бледи сенки што си одат
Некаде ко слепи патници

Дали да ти кажам, колку искрено јас те лажам
Дека сеедно ми е
Дали имаш сила, да бидеш она што сум била
Во мојот свет на дари дари дам

Ништо не е како порано
Ниту добро, ниту лошо
Нема рамки за ниту еден грев
Сепак каде што се умира
Се раѓа веднаш нова искра
За мојот вечен пат за дари дам

Дали да ти кажам, колку искрено јас те лажам
Дека сеедно ми е
Дали имаш сила, да бидеш она што сум била
Во мојот свет на дари дари дам