FANDOM

1,999,128 Pages

StarIconGreen
LangIcon
Бам барам бам (Bam baram bam)

This song is by Калиопи and appears on the album Порака (2010).

Бам барам бам
Во мене денот не е сам
Ко дете заспивам
Во мојот барам бам

Бам барам бам
Е се што чувствувам и знам
И душа лекувам
Со бам бам барам бам

Верувам во се добро верувам
И туѓи очи штом ме прелажат
Верувам, верувам

Верувам во добро верувам
Дете сум на мајка светица
Секој ден ми е роденден

Бам барам бам
Е мојта прва игранка
Со фустан до земја
И тивка музика

Бам барам бам
Е се што чувствувам и знам
И душа лекувам
Со бам бам барам бам

External links